Услуги

Консултация с астролог

  • Случвало ли ти се е да попаднеш в омагьосан кръг и да не можеш да се измъкнеш от него?
  • А някога измъчвала ли те е дилема, притъпявайки сетивата и разума ти да вземеш правилното решение?
  • Доколко добре се познаваш?
  • А колко добре познаваш партньора до себе си? И смяташ ли, че там, където се намираш, е правилното място за теб?

Мога да ти помогна сам да достигнеш до най-точните и правилните конкретно за теб отговори.


Мирела Лазарова

Какво е лична астрологична прогноза

Всеки един от нас поне веднъж е чел хороскопа си било то във вестника или в новинарски сайт. Но посланията, с които те насочват в този на пръв поглед професионален хороскоп, са твърде повърхностни и общи.

С индивидуална астрологична прогноза ще получиш:

  • Лично разчитане на звездните послания;
  • Персонални съвети;
  • Лично отношение.

По време на сесията ще ти бъде изготвена детайлна астропрогноза. Тя ще помогне при вземане правилните решения - безрезервно.


Заяви хороскоп

Какви видове консултации може да избереш

Пълен хороскоп /60-минутна консултация/:
Първата част от консултацията представлява преглед на рождената карта. Информацията от нея важи за цял живот и покрива всички житейски сфери. Дава напътствия за посоката на съдбата и целите, които човек трябва да постигне.

Втората част от хороскопа включва прогноза за предстоящите събития и астрологичните тенденции за годината, както и въпроси и коментари за други хора. Разглеждане на сегашна ситуация, предсказване за развитие на ситуация, партньорски хороскоп, хороскоп на дете или близък човек.

Цена: 150 лв.

Прогностичен хороскоп /30-минутна консултация/:
Обхваща само предстоящите събития – тенденции за периода, в който се намираш в момента, както и за периодите, през които ще преминеш през следващите няколко месеца и година.

Консултацията включва инфо за астрологичната година, в която си и която ти предстои, плюс тълкувание за разположението на планетите в момента спрямо рождената ти карта. След приключването й се предоставя пълен аудиозапис, който ще получиш под формата на линк за изтегляне след срещата.

Цена: 100 лв.

Какво е нужно за изготвяне на хороскопа

Ако хороскопът е за теб:

За изготвянето на твоя хороскоп са нужни дата, място и час на раждане (точен, доколкото е възможно) – тези данни се предоставят предварително, при записването на час за среща.

Ако хороскопът е подарък от теб за близък човек:

Ако искаш да подариш хороскоп на друг човек с ваучер, не е нужно да знаеш неговите астро данни – те ще бъдат уточнени, когато получателят се свърже с Мирела, за да запише своя час за консултация.


Получаваш аудио запис

Астро консултацията протича под формата на разговор. Включва пълен аудиозапис, за да разполагаш с цялата информация и за в бъдеще, и да имаш възможност да се връщаш към нея и да преосмисляш голямото количество информация. След приключване на срещата, ще получиш линк за сваляне на записа.

Къде се провеждат консултациите?

Как става плащането?

Заплащането на заявена консултация или ваучер се извършва преди срещата, по банков път:
„Нанни“ ЕООД
Адрес: гр. София, бул.Патриарх Евтимий №45, ет.2
МОЛ: Мирела Лазарова
IBAN: BG21RZBB91551009053446
BIC: RZBBBGSF
Заяви хороскоп

Вижте също