Услуги
Детски хороскоп

Детски хороскоп

Mirellalazarova.com е една от малкото платформи в България, в която ще намерите възможност за изготвяне на професионален личен хороскоп за деца. Детският хороскоп е сред тесните специализации на Мирела Лазарова, която има особено отношение – и лично, и професионално – не само към астрологията, но и към дечицата, защото притежава собствена Агенция за подбор на детегледачки. 

Звездната прогноза за деца е иновативен, различен, но и прекрасен начин за родителите да намерят пряк път към душевността на своите мъници, както и да заздравят връзката си с тях. 

Изготвяне на хороскоп от астролог специално за най-малките 

Искаш ли да разбереш повече за кармичната предопределеност на своето дете? Искаш ли, докато все още е малък синът ти да научиш какво е намислила съдбата за неговото бъдеще? Искаш ли, докато все още дъщеря ти расте – толкова бързо – пред очите ти, да научиш повече за нейните силни и слаби страни според зодиакалния й знак? 

С изготвяне на хороскоп от астролог специално за най-малките можеш да получиш изключително ценна информация за теб като родител? А ползите от тази информация ще изпитваш в дълъг промеждутък от времето в бъдеще. 

Мирела Лазарова

Повече
За мен

Какво включва детски хороскоп

  • Анализ на спецификите в характера на детето;
  • Неговите таланти, способности, върху които да наблегнете, за да ги развие подобаващо;
  • Евентуални страхове, емоционални предизвикателства и потребностите му като личност;
  • Получаваш наръчник със съвети и насоки за подобряване на връзката между теб и твоето дете.
Не се колебай да поръчаш детски хороскоп. Той би бил чудесна основа за прекрасни отношения, които да създадеш и поддържаш с най-важното същество в живота ти!

Заяви хороскоп

Вижте също