Услуги
Соларен хороскоп

Соларен хороскоп

Рожденият ден е специален ден за всеки човек. Слънцето се връща в своите градуси от началото на рождената ви карта на всеки 12 месеца в рамките на 48 часа около рождената ви дата. На практика, този маршрут се нарича Солар и той определя твоята нова роля в новата за самия теб година. Този хороскоп се нарича също “Соларен хороскоп”, “Слънчево възвръщане”, “Слънчева революция” или просто Солар.

Соларът е едногодишен хороскоп. Счита се, че всеки солар започва да “работи” малко преди точния рожден ден и е валиден съответно малко след следващия. Но за по-лесно, приемаме, че най-силно влияние има от избрания рожден ден до следващия, когато се построява нов годишен Солар.

Според привържениците на този вид личен хороскоп, соларът като новия път, по който да поемеш, винаги се променя с всяка следваща година. За теб са отредени нови уроци, които да научиш, нови предизвикателства, с които да се справиш, нови емоционални събития, които да изживееш навреме и по-най-пълноценния възможен начин. 

Защо е полезно индивидуалното изчисляване на соларен хороскоп

С изчисляване на соларен хороскоп ще разбереш каква ще е твоята предстояща рождена година. Ние не можем да променим хороскопа за целия си живот, но можем да влияем на този за годината, когато пътуваме. Това е един от най-ефективните методи да променяме съдбата си. Важно е да знаем, че соларът се активира в конкретен ден и час, който е различен всяка година. В този ден и час ние трябва да сме на определено място, но не е необходимо да стоим там 24 часа или цяла седмица.

Всеки соларен хороскоп започва с общ анализ на това каква ще е годината за теб, според твоя нов асцедент, но е изключително важно какво взаимодействие има тя с нашия рожден хороскоп.

Мирела Лазарова

Повече
За мен

Какво ще си изясниш при разчитане на соларен хороскоп:

  • Ще разбереш какви ще са твоите постижения в идната година, но и за какви предизвикателства да се подготвиш
  • Ще си направиш един чудесен подарък за рождения си ден
  • Ще си изясниш доколко плановете ти за близкото бъдеще са реализуеми и как да ги осъществиш най-пълноценно
  • Ще получиш не просто предсказания, а оценка и анализ, придружен със съвети, касаещи теб и твоята лична година

Заяви хороскоп

Вижте също