Заяви своя онлайн хороскоп

    Разглежда се подробно наталната ви, рождена карта, като след това се разглеждат актуални предстоящи събития и аспекти. Отделя се време и за анализ на взаимоотношенията ви с други хора и допълнителни въпроси, които ви интересуват!

    Разглеждат се конкретни, актуални въпроси и предстоящи близки събития и прогнози (месечна, годишна прогноза и др.). Подходяща е също и за анализ на взаимоотношения с други хора.

    Условия: Въведете нужните данни (рождени дата, час, рождено място на Вас или партньора ви) в полетата по-долу. След получаване на Вашата заявка, лично ще се свържа с Вас, за да уговорим среща на живо или онлайн среща в удобно за двете страни време!
    При желание всеки разговор може да бъде записан и записа от разговора ни да бъде изпратен на ваш имейл адрес! Заплащането може да се направи предварително : по банков път, чрез карта или лично - на място в офиса.

    Декларирам, че съм съгласен с политиката за поверителност на сайта и съм съгласен личните ми данни – името ми, имейлът ми и телефонът ми да бъдат използвани за връзка с мен.