Услуги
Годишен хороскоп

Годишен хороскоп

Всеобщото разбиране за годишен хороскоп е прогноза за това, което ще ни се случи през идната нова календарна година. Какви тенденции предстоят като цяло и как ще се отразят на теб лично!

Аз ще изготвя за теб именно хороскоп за една календарна година. И в този случай ще са нужни както твоите данни за дата, час и място на раждане, така и личните ти въпроси, върху които искаш да се фокусира цялостната прогноза за идните 12 месеца:

Годишен хороскоп според датата на раждане

Най-много от въпросите, които ние ежедневно си задаваме, са свързани с бъдещето. 12-месечният период от предтоящата нова година е изключително удачен да плануваш промени, да смениш изцяло посоката, да се придържаш към нови ценности, да си позволиш щастието, да разрешиш сегашни и да избягваш идните проблеми. 

Поръчвайки годишен хороскоп по дата на раждане, всеки мой клиент получава не просто лично отношение, професионален подход и максимална конкретизация на прогнозата, но и съвет.

Като човек, за когото психологията и астрологията са страст и начин на живот, аз не пестя от личните си преценки и усещания. Правя го и подсъзнателно, и достатъчно съзнателно, когато виждам, че съм способна да ти помогна, базирайки се на твоята кармична предопределеност и знаците, отправени ми от звездите. 

Мирела Лазарова

Повече
За мен

Поръчай годишен хороскоп

  • С него ще получиш и оценка, и прогноза, и теми за размисъл;
  • Ще съумееш да плануваш важните събития по-разумно и успешно;
  • Ще си направиш един чудесен подарък за новата година;
  • Ще съчетаеш помъдряването с още една година с шанса да си и по-щастлив.

Заяви хороскоп

Вижте също