За мен

Коя е Мирела Лазарова?

Казвам се Мирела Лазарова. Родом съм от артистичния град под тепетата, Пловдив, но от години живея, работя и се грижа за прекрасното си семейство в столицата София. Завършила съм Психология и Бизнес администрация. От 2009 година съм горд член на Българския астрологичен съюз – САИС. 

Притежавам агенция за подбор на персонал НАННИ, която работи успешно вече 13 години. А голямата ми страст и хоби – астрологията, вече от 12 години се превърна и в мое второ професионално амплоа. Негово виртуално изражение е страницата, на която се намирате в момента. 

За мен mirellalazarova.com е нещо повече от дигиталното място, на което можеш да се свържеш с мен, за да ти помогна и да те насоча според принципите и уроците на астрологията. Това е мястото, в което мога да се представя и във виртуалния свят. А какво друго, ако не голямата ти страст не те описва най-добре? Моята страст е именно астрологията. 

Тази страст се заражда съвсем случайно, но съдбата винаги си знае работата, не мислиш ли? 

В разговор с моя приятелка преди доста време, съвсем между другото, тя ме кани на курс по астрология и от едно много вълнуващо хоби, с времето тази наука се превърна в моя професия.

Като силен представител на зодия Водолей, с изгряващ знак Овен за мен е изключително важно да помагам на хората да намират своя жизнен път и посока, да разрешават моментни казуси и проблеми, и да открият себе си! 

Човек не предполага, колко много информация се крие в неговата рождена дата, часа му на раждане и мястото на раждане. Понякога на шега питам клиентите си дали са сигурни, че искат да им погледна картите, понеже ще им разкажа много повече неща за самите тях, отколкото те самите се познават и предполагат.

А ти готов ли си да преминеш отвъд онова, което знаеш и което смяташ, че знаеш за себе си и за живота си? 

Приеми предизвикателството, а аз ти подавам ръка да научим заедно какво те чака, кой всъщност си и какво ти е писано!