Услуги
Изчисляване на натална карта

Изчисляване на натална карта

Казват, че детето избира само родителите си. По-малко известно обаче е, че казват и друго – всеки човек избира сам кога и къде да се роди. Това е неговата звездна мандала. Тя е личен избор и се свързва именно с онази първа глътка въздух и първото изплакване.

Този личен избор в астрологията се свързва с личната натална карта. А изчислението на наталната карта ни носи ценна информация за нас самите, за нашата карма, за предначертания от съдбата ни път и за това кои сме ние. 

Изчисляване на натална карта на практика е вечен хороскоп 

Това е личен хороскоп, защото се свързва изцяло с твоята същност – какъв си, защо си такъв, какво се крие в съзнанието ти, коя е силната и слабата ти страна, какво е обичайното ти поведение, как реагираш на живота, как вземаш решения, кои от тези решения предначертават бъдещето ти. 

Ето защо в mirellalazarova.com ще получиш важния съвет да започнеш именно с изчисляване на натална карта. Този хороскоп и информацията, която ще вземеш от него, важи за целия ти живот от тук насетне. 

Мирела Лазарова

Повече
За мен

Какво е необходимо за самото изчисляване

Астрологът постига точно изчисляване на натална карта със следните данни: място, час, минута, дата и година на раждане. На база на тези данни се правят изводи за индивидуалните ти таланти, специфични черти, нагласата ти за семейство, работа и бизнес, а дори и за бъдещето ти социално положение и за твоето здраве.

Защо да заявиш изчисляване на твоя натална карта

  • Води те към себепознание;
  • Предлага цялостна прогноза за живота ти;
  • Изясняваме други конкретни въпроси, които допълнително да ми зададеш.

Заяви хороскоп

Вижте също