Блог
Енергиен ритрийт “Египетски приказки - мистика и алхимия”

Енергиен ритрийт “Египетски приказки - мистика и алхимия”

12/01/2024

✨ Скъпи приятели, миналогодишното пътешествие на Мирела Лазарова до мистичния Египет, и прекрасните отзиви на всички участници, включили се в юнския ни ритрийт в Рила, я заредиха за нови споделени приключения.

Ето защо, с голямо вълнение, ви каним на едно вълшебно пътешествие, без аналог до момента в България – ритрийт „Египетски приказки – мистика и алхимия”, който ще бъде воден от Мирела Лазарова, астрологът и психологът зад Astro For You с над 15 години опит в сферата, и от самия основател на египтологията в България - проф. Сергей Игнатов. Комбинацията от знанията и опита на двамата професионалисти, гарантира наистина незабравимо преживяване, което ще бъде изпълнено с активности както на духовно, така и на физическо ниво – вижте богатата програма, за да се убедите сами:

⏺️ 23.03.2024 - Кацаме в Хургада, където ще ни очаква трансфер до Марса Алам и настаняване в умопомрачителния Wadi Sabarh Lodge. Хотелът е построен с преработен фосилизиран коралов варовик, и е проектиран изцяло в хармония с природата. Красивото убежище ще ни предложи спокойствие в зашеметяваща среда, тъй като се намира точно на брега на Червено море и граничи с Източната пустиня. Ще разпуснем след пътя с вкусна вечеря със специално подбрани ястия в прохладната коралова обстановка на Wadi Sabarh.

⏺️ 24.03.2024 – Ще започнем втория ден от нашето приключение с йога на брега на морето, която ще бъде водена лично от проф. Игнатов - какво по-добро начало за нашата египетска приказка. След зареждащата закуска, ще продължим с енергийни практики с Мирела Лазарова – входяща аура диагностика, пречистваща терапия и констелации с нейните авторски карти Оракул. Очакваме с нетърпение и ежедневните следобедни беседи с проф. Игнатов, които ще засягат различни важни аспекти от историята на Египет, както и ролята на жената в техните вярвания и митология. След това ще се отдадем на отдих на красивия ни плаж, или сред прекрасния инфинити басейн на Wadi Sabarh.

⏺️ 25.03.2024 – Ще посрещнем Благовещение подобащо в най-големия музей на открито - Луксор, и ще посветим целия ден на обзорна екскурзия на това древно място, съхраняващо огромен брой дворци и храмове. Проф. Игнатов ще ни въведе в специалната „Зала на раждането” с автентичен за традициите на древен Египет ритуал, включващ авторски йероглифи и текстове, посветени на зачеването и раждането, който ще проследим на място. Ще завършим наситения ден на Благовещение с посещение на храмовия комплекс в Карнак – най-големият религиозен комплекс в света с 3 основни храмови площи – на Амон-Ра, на богинята-майка Мут и на бога на войната – Монту. След това ще се настаним и отдъхнем в красивия Ibero hotel Luxor, намиращ се на брега на Нил. Там ще ни очакват вкусна вечеря и звуково-светлинно шоу в Карнак Темпъл директно под звездите на пустинята - истинска наслада за сетивата.

⏺️ 26.03.2024 – Пътешествието ни из магичния Луксор ще продължи с посещение на Долината на царете, приютяваща 62
гробници на фараони. Разбира се, няма да пропуснем забележителния храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия. Ще обърнем специално внимание и на колосите на Мемнон – двете масивни каменни статуи, изобразяващи седналият фараон Аменхотеп III. Проф. Игнатов ще ни разкрива и въвежда на място в историята зад всеки един от забележителните обекти в храмовете. Между разходките и интригуващите беседи с него, които ще ни потопят в древните мистични времена, ще имаме и вкусен обяд на това незабравимо място. За да съхраним спомена за Долината на царете, ще отделим и време за посещение в специалния магазин-работилница за алабастър, за да си купим красиви сувенири. Привечер ще отпътуваме отново към Марса Алам, а по време на вечерята ще се отдадем на емоциите от впечатленията и преживяванията, натрупани сред забележителната атмосфера на Луксор.

⏺️ 27.03.2024 – Отново ще ни очаква активен ден, този път сред лазурните води на Червено море, изобилстващо с красиви корали и морски обитатели - ще се возим на лодка по морето, а желаещите ентусиасти може да се гмурнат в едно от най красивите места за шнорхелинг и дайвинг - Марса Алам /местата за дайвинг и шнорхелинг се заявяват предварително/

⏺️ 28.03.2024 – Ще започнем деня с йога и рисуване с къна на брега на морето, за да се заредим за предстоящите емоции сред дюните на пустинята – бъдете готови за приключенско сафари из египетските пясъци!

⏺️ 29.03.2024 – Последният ден от приказното ни пътешествие ще стартираме с йога на плажа, зареждащи женски практики и изходяща аура диагностика, за да го завършим подобаващо с незабравима арабска вечер – ще имаме наситена танцова белиденс програма, пускане на фенери в пустинята и още изненади...

⏺️ 30.03.2024 – Ще отпътуваме с полет от Хургада, окрилени от спомена за Египет в сърцата.

🔖 Цена за включване в ритрийта:


🪙 ЗАПИСВАНЕ – . /със заплащане на аванс в размер на 50% от сумата/ с настаняване в двойна стая Ultra All Inclusive – 4290лв.
При запитване за единично настаняване, моля пишете на лично съобщение.

🎯 Цената включва всички транспортни разходи от и до България, вкл.трансфери, хотелско настаняване Ultra All Inclusive, ежедневно изхранване (закуска, обяд и вчеря с подбрани за нас специалитети), застраховка, постоянна цивилна охрана, всички екскурзии, посочени в програмата, всички енергийни практики и беседи с Мирела Лазарова и проф. Сергей Игнатов.
Цената НЕ включва лични раходи.

☎️ За информация и записване: +359895668912


👉🏼 Може да запазите своето място, като преведете сумата за включване в ритрийта по банков път: IBAN: BG38BPBI79241076696501 бенефициент: ТМ ГРУП 19 ЕООД Основание: Участие в семинар (3 имена на участника)

Не пропускайте възможността да станете част от нашата египетска приказка, за която ще разказвате с години наред – запазете своето място до 31.01.2024г. тъй като местата са ограничени. Очакваме ви, за да изживеем това приключение ЗАЕДНО!

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО: https://fb.me/e/4O2bZY2Hi

Мирела Лазарова
Тук съм, за да ти помогна, а не да те уча. Тук съм, за да те насоча, а не да избирам житейския ти път вместо теб самия.

Свързани публикации

Родопски ритрийт “Космическият код на душата”

🌄 В средата на годината няма да ви караме […]

виж повече
5-дневно духовно пътешествие"Светлината в мен"

Ако изпитвате нужда да се обърнете към себе […]

виж повече
Годишен хороскоп за 2022 година

Годините 2020 и 2021 бяха трудни, поради обективните […]

виж повече