Блог
Родопски ритрийт “Космическият код на душата”

Родопски ритрийт “Космическият код на душата”

08/05/2024


🌄 В средата на годината няма да ви караме да правите равносметки, или да си поставяте нови цели. Каним ви обаче на пътешествие до планината с душа – Родопите, криеща в себе си тайната на изцелението, завещана от нашите прадеди в тези свещени земи!

Присъединете се към нас за няколко трансформиращи дни, които ще съчетаят силата на красивата музика, природата, духовността и релаксацията, за да внесат баланс и хармония в ума, тялото и душата ви. 

⛰️ Родопа планина е средището, което обединява мощните енергии на природата и духа, и именно в нейното сърце ние ще намерим убежище от градския стрес. Очаква ни  богата програма, която включва беседи, лекции, вибрационни терапии, медитации, живописни обиколки и питателни местни специалитети.

Нашето обещание: Пътуване за изцеление на душата, което ще се помни завинаги – Родопски ритрийт „Космическият код на душата“ с Мирела Лазарова, целящо да се обърнем към нашите травми и страхове, да ги преработим, благодарение на различни лечебни практики и, в крайна сметка – да се освободим от тях без болка. 

✨ КОГА:   19.06. - 22.06.2024г. 

✨ КЪДЕ: Хотел Родопски дом 

✨ КОЙ: 

✴️ Мирела Лазарова - квалифициран астролог, астропсихолог и консултант по бизнес астрология повече от 15 години. Социален и организационен психолог по образование и призвание, тя е един от първите членове на „САИС - Съюз на астролозите Иван Станчев“. Мирела е официално сертифициран звукотерапевт от международната Асоциация по звукова терапия – Испания /Asociación de Terapia de Sonido/. Намира призванието да лекува със звук, водена от интуицията и страстта си за пътешествия, и знаците, които получава чрез сънищата си я довеждат чак до базов лагер Еверест и Намче Базар (столицата на шерпите) в Хималаите, където се обучава на специални техники и ритуали от местните шерпи. Сертифициран преподавател по балийска астрология. Автор и създател на Оракулски карти "Мага на Прабългарските руни". Космоенергет - лечител по нетрадиционна медицина.

✴️ Дани Станкова – нашият опитен водач, която ще ни води из магичните пътеки на Родопите. Мирела среща Дани на път към Еверест, по време на сертифицирането си като звуков терапевт в Непал, и нейният безценен трекинг опит ще ни помогне да осветлим тайните, скрити в дебрите на вълшебната планина

✨ КАКВО: очаква ни наситена с активности програма:

🗓️ 19-ти юни – ОПОЗНАВАНЕ И ЛЕЧЕНИЕ НА ТРАВМИТЕ

• Настаняване след 14:00ч. при прекрасните ни домакини от Родопски дом в Чепеларе, където ни очакват вкусни домашни гозби. Идеален следобед, в който да се запознаем на по чаша пивко вино.

• 17:00ч. - лекция на Мирела Лазарова на тема „От травма до изцеление“, вдъхновена от Гуру Кадек, по време на престоя й в Бали, където тя преминава редица обучения по балийска медитация и усвоява местни терапевтични практики. Лекцията ще бъде интерактивна, включвайки всички участници чрез ролеви игри с терапевтични карти. 

• Вечеря с местни кулинарни специалитети.

🗓️ 20-ти юни – ОТ ДЪЛБИНИТЕ ДО ВИСИНИТЕ НА ДУШАТА

На 20-ти юни даваме старт на нашите родопски приключения и ще се посветим на основната цел на посещението ни – зареждане на тялото и ума. Ще посетим две от най-красивите ни и мистични пещери - Ягодинската пещера и Дяволското гърло, и ще надникнем в най-дълбоките недра на Майката Земя, за да стигнем до най-тъмните и дълбоки кътчета на душата ни, и да се изправим очи в очи с онова, което ни тревожи и измъчва най-силно в ежедневието ни. След тъмните преживявания в пещерите, ще се отправим към Орлово око, където пък ще извисим духа, наслаждавайки се на величествената гледка. Там ни очаква вкусен обяд сред природата, а след него Мирела ще ни направи специален ритуал за пречистване на душата със звукова баня - sound healing сесия на открито сред величествената природа, въздух и енергия на Родопите.

🗓️ 21-ви юни – ВЕЛИЧИЕТО НА СЛЪНЦЕТО И КОСМОСЪТ В НАС

На най-специалния ден – пикът на нашия ритрийт - ще приветстваме Слънцето с навлизането в лятното слънцестоене и настъпването на по-дългите и по-светли дни, събуждайки цветовете, танците, музиката в света около нас. Ще отбележим този празник на живота не къде да е, а в най- магичната планина по нашите земи, която пази собствените си традиции в приветстването на Слънцето. И днес хората по цял свят продължават да честват този празник на открито, с песни, танци и огньове, докато се наслаждават на вкусна храна и напитки, както ще направим и ние на специално организиран преход в чест на равноденствието. Ще забавим темпото и ще се съсредоточим върху светлината в нас, за да почетем силата на Слънцето в духа на древните тракийски традиции.

Няма да пропуснем да се полюбуваме и на небето отблизо, с посещение на най-големия ни Планетариум, който ще отвори врати само за нас, и където ще ни очаква специална космическа програма. 

А вечерта... ще бъде кулминацията на нашето преживяване. Очаква ни празнична родопска вечеря под звуците на магичната каба гайда и местните изпълнения. Заредени с цветното настроение от изминалия ден, изпълнени със сладка умора и космически преживявания, ще се потопим в гостоприемната прегръдка на нашите домакини и уюта на Родопски дом.

🗓️ 22-ри юни  - ПРЕЗАРЕЖДАНЕ 

Ще си вземем довиждане с Родопа, Орфей и Евридика с последна чаша ароматно кафе и вкусна закуска, а след нея Мирела ще ни подари специална оракулска сутрин със своите авторски карти и най-нов продукт – астрологичните зарчета, за да се върнем заредени и окрилени обратно в града.

Очакваме ви за едно епично пътешествие до сърцето на Родопите и дълбините на душата ни, за да почерпим сили от трансформиращата енергия на планината и предците ни, свързвайки се с хора на нашето вибрационно ниво!

💎💎💎  ALL INCLUSIVE ЦЕНА ЗА ЦЕЛИЯ РИТРИЙТ: 690лв.💎💎💎

* Цената включва всички разходи, свързани с настаняване, изхранване, входни такси и транспорт в рамките на програмата – настаняване в двойна стая, закуски, обеди и вечери. Гостите на хотела ползват безплатно закрит плувен басейн, сауна, сауна инфра ред, парна баня, джакузи. Гостите ползват 10% отстъпка от всички масажи и СПА-процедури.

📌 За записване: 

• Тел. за контакт: +359896963694 - Дани

• email:  [email protected]

• Страницата на събитието

📌 Начин на плащане:

- до 22 май - аванс в размер 390лв.

- до 10 юни – заплащане на остатъка от 300лв.

Заплащането може да бъде направено в офис „Нанни“ ЕООД на адрес: гр. София, бул. Патриарх Евтимий №45, ет.2, или по банков път: 

IBAN: BG21RZBB91551009053446

BIC: RZBBBGSF

Основание: семинар

МОЛ: Мирела Лазарова

Мирела Лазарова
Тук съм, за да ти помогна, а не да те уча. Тук съм, за да те насоча, а не да избирам житейския ти път вместо теб самия.

Свързани публикации

Енергиен ритрийт “Египетски приказки - мистика и алхимия”

✨ Скъпи приятели, миналогодишното пътешествие на Мирела Лазарова […]

виж повече
5-дневно духовно пътешествие"Светлината в мен"

Ако изпитвате нужда да се обърнете към себе […]

виж повече
Годишен хороскоп за 2022 година

Годините 2020 и 2021 бяха трудни, поради обективните […]

виж повече