Онлайн магазин

Ръчно изработени натални карти

150 лв.

Във всяка ръчно изработена натална карта влагам персонален подход, вниквам в същината на данните за човека, когото анализирам според подредбата на звездите, Слънцето и планетите.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Ръчно изработени натални карти“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Идея за подарък – хендмейд астрология със скрито послание

Искаш да зарадваш близък човек с афинитет към необяснимото, с интереси в сферата на астрологията или просто с прекалено много належащи въпроси, на които не може да си отговори сам? Моите ръчно изработени натални карти са идеален вариант да помогнеш на този специален човек за теб подобаващо, да го зарадваш, да го заинтригуваш, а и да споделите заедно отношението си към астрологията и нейните най-дълбоко скрити тайни!

За кого са подходящи моите ръчно изработени натални карти?

На практика за всекиго! От тук можеш да поръчаш ръчно изработени натални карти в три категории в зависимост от повода на твоя подарък, както и на кого ще го поднесеш:

  • Лична натална карта – подари я на половинката си, ако отдавна търси отговори за себе си и за кармата си през астрологията, на родител, на най-добрата приятелка, а защо не и лично на себе си?
  • Натална карта Синастрия – дали би съществувал по-вълнуващ и оригинален подарък за Свети Валентин от хороскоп за съвместимост между теб и твоята половинка? Всъщност, не е задължително да има повод да разбереш дали си подхождате с човека, с когото сте заедно! Важно е какво послание ще откриеш!
  • Натална карта за деца. Като човек, специализирал в сферата на детската астрология, това е моето специално послание за родителите да не подценяват звездните очертания и предсказания в съдбата на техните деца!

Всяка натална карта е уникална и ръчно изработена чрез специална техника за състаряване на хартията и подписана с личния восъчен печат на астролога, като се поставя в изискана подаръчна опаковка.

онлайн магазин
Продукти

Предлагани услуги