Блог
Годишен хороскоп за 2022 година

Годишен хороскоп за 2022 година

20/01/2022

Годините 2020 и 2021 бяха трудни, поради обективните причини, с които всички сме запознати. Миналата 2021г. бе белязана от проблеми и предизвикателства по целия свят. Този изминал двугодишен период не беше особено лесен за нас, имайки предвид както глобалната пандемия, така и честата поява на земетресения и урагани.

Но сега искам да ви зарадвам, тъй като през предстоящата 2022г. предстои съживяване и връщане към нормалността. По отношение на годишния хороскоп, 2022г. ще бъде пълна с приятни изненади. Тя ще бъде година на растеж, любов и подобрение във всички аспекти на живота, вкл. здраве, лични и професионални успехи. Знаем, че всеки зодиакален знак има различни характеристики, силни и слаби страни и това, което му е приготвила 2022г. е различно и индивидуално!

Овен

За вас, мили Овни, годината ще стартира с малко напрежение и динамика, които така или иначе са ви добре познати. През първото тримесечие (от януари до март) може да се наложи да се справите с определени житейски ситуации от личен характер. Моля да обърнете внимание и на здравето си, като през януари могат да се „обадят“ стари травми - забавете темпото със старта на годината и през втората половина на февруари си направете профилактични прегледи.

В периода между май и август бъдете внимателни със стомаха и храносмилането като цяло. Разтоварващ хранителен режим през лятото ще ви се отрази много добре както по отношение на здравето, така и по отношение на настроението и фигурата!

През 2022г. ще се засили интуицията ви и интересът към духовните практики. През втората половина на годината това ще окаже благоприятно въздействие върху вас. Ще получите лични дълбоки прозрения и ще започнете нов цикъл на духовно развитие. Добре ще е да помислите и за вид доброволческа дейност, защото през новата година, колкото повече давате, толкова повече ще получавате!

Телец

Каква вълнуваща година ви очаква, Телци! 2022г. ще е съдбоносна за вас, тъй като затъмненията (слънчево на 30-ти април и лунно на 8-ми ноември) са във вашия знак и ще ви донесат дълбоки прозрения и кармични срещи и събития, които ще ви преобразят изцяло.

Годината ви ще мине под знака на любовта! Като цяло, балансът ще се поддържа, но за някои от вас ще има драстични промени в личен план. За някои телци предстои брак и/или рожба - основният фокус е благоприятна промяна в личен план! Може да претърпите трансформация, като се разделите с половинка, която не е била вашата сродна душа и точно сега да срещнете истинската си такава!

За тези от вас, които са преминали през някакъв застой и затруднение в професионален план, тази година ще се предостави нова възможност за бизнес начинания и кариерно развитие. Ще поемете нови отговорности в работата си, което ще доведе и до повишаване на финансовия ви ресурс – особено силен е месец април! В известен смисъл всички ще се стремят да бъдат като вас, да ви подражават, а това ще ви накара да се чувствате комфортно в собствената си кожа.

Последното тримесечие на 2022г. ще бъде особено благоприятно за вашите деца (за тези, които имат), и подходящо за планиране на бременност или раждане!

Близнаци

За вас – Близнаци, 2022г. ще започне предизвикателно в първото тримесечие на годината, като е добре да бъдете внимателни във финансов план - не инвестирайте в нови начинания и проекти със старта на годината, а изчакайте за по-късен етап. Също така, бъдете особено внимателни през януари и февруари в здравословен аспект. Има вероятност от „събуждане” на стара травма.

Избягвайте оперативни интервенции и планови операции, освен ако не са по спешност. Възможно е да се появят болки в ставите и стари травми по крайниците, а хронични стомашни заболявания може да се обострят през тези два месеца.

Вашите положителни промени и изненади започват от средата на април. Ще се радвате на нови работни предложения или развитие в професионален план. През годината е добре да завършите образование, което е било започнато преди. За поставянето на нови научни или образователни цели ви съветвам да изчакате, защото може да се окаже, че ще се заемете с повече задачи, отколкото възможностите ви позволяват и обучението да остане на заден план.

Планувайте за месец юли или август почивка на дестинация, която отдавна отлагате - сега е времето да я посетите!

Близнаци, вслушвайте се особено силно във вашата интуиция, като през април е възможно да отключите скрит езотеричен талант или да получите пророчески сън! Последвайте ги!

През тази година вашата планета Меркурий ще бъде ретроградна 3 пъти - през януари, май и септември, като за вас е добре през тези периоди да си починете за малко и да планирате почивка на любимо място!

Рак

За вас - Раци, годината ще започне със смесени чувства. От една страна сте щастливи от реализирането на ваша мечта, но от друга - изпитвате притеснение как ще се справите с всички належащи разходи и ангажименти, които сте предприели. Доверете се на силната си интуиция и се успокойте, защото годината обещава да е вълшебна и много успешна за вас!

Предстои ви приказна година под знака на водата като елемент, а това е вашата енергия. И както водата си пробива път с постоянство, така и вие ще преминете през всички затруднения с труд и упорство. Запомнете обаче нещо важно - вие трябва да управлявате лично всяка една ситуация, а не да делегирате на други вашите ангажименти, защото в противен случай може да бъдете подведени!

Около 12-ти април може да получите прозрение или да ви се сбъдне съкровено желание!

Подгответе се за кардинални промени към по-добро в живота си по време на тазгодишните затъмнения (30-ти април, 15-ти май, 25-ти октомври и 8-ми ноември) - сякаш Вселената ще ви изпрати божествени знаци и подкрепа!

През тази година някои от вас ще открият и скрити творчески заложби и таланти!

Лъв

Прекрасни Лъвове, за вас годината ще започне със силен финансов старт!

Периодът от януари до март ще е особено благоприятен в здравословен план за вас и вашите деца. В допълнение, през това тримесечие може да се гордеете с постиженията на дечицата ви, а е възможно и самите вие да получите отличие за творчески проект.

Особено специален за вас ще е месец февруари, през който ще ви се сбъдне голяма мечта!

Бъдете внимателни и нащрек през месец април, особено в здравословен аспект, като е добре да избягвате оперативни интервенции, освен ако не са наложителни.

 Тази 2022г., Лъвове, ще бъде силно трансформираща и ключова за вас! Ще бъде натоварена и по отношение на кариерата ви, като на моменти може да се почувствате изтощени в съчетаването на всички поети задачи. Тазгодишните затъмнения (30-ти април, 15-ти май, 25-ти октомври и 8-ми ноември) включват вашия планетарен владетел, Слънцето, което ще ви провокира да направите значителни промени в живота си. Бъдете отворени да приемете всичко, което Вселената е подготвила за Вас!

Дева

През 2022г. финансовият просперитет, здравните проблеми и образованието ще са основните акценти пред вас, Деви.

Скъпи Деви, точно в началото на март ви очакват благоприятни финансови условия и успешни бизнес сделки. За учащите  се очертава много успешно време за полагане на изпити между септември и декември. През октомври и ноември пък очаквайте подобрение в любовния живот, като някои Деви ще намерят сродните си половинки и ще сключат брак, а за други се очертава да станат родители!

Годината ще се предопределя от Звезден план по начин, по който дори вие не може да планирате в детайли – наслаждавайте се на всеки сбъднат момент! Ще е интересно и себеутвърждаващо за Вас да излезете от зоната си на комфорт и да рискувате. Ще се изненадате от положителните резултати, които постигате и ще преодолеете част от страховете си; някои от вас дори  ще отключат скрити таланти, за които дори не подозират!

Везни

Скъпи Везни, искам да ви зарадвам с добри новини - тази година ще ви донесе късмет и развитие в професионален и бизнес план, както и в здравословен аспект. Ще реализирате добри печалби, а нови и успешни бизнес начинания ще са ключови за вас през 2022г.! С лекота ще материализирате бизнес идеите си, като съветът ми е да изчакате и да ги стартирате след 15-ти февруари.

Предстои ви трансформираща година. Някои от вас, които водят съдебни дела или имат заплетени казуси от минал период, вероятно ще ги приключат успешно и категорично. Това се дължи на факта, че планетата на късмета Юпитер ще ви донесе силна и благотворна енергия, както в съдебните дела, така и за стартиране на бизнес!

Подгответе се за динамична и хаотична година, в която ще се наложи да сте доста приспособими и бързо адаптивни към внезапни промени в различни ситуации. Тоест,  плановете ви може да се променят буквално в „последния момент“ - не се ядосвайте и не разсъждавайте „защо се е получило така“, а действайте бързо и реорганизирайте! Помнете, че когато една врата се затваря, друга ще се отвори и това е за ваше добро!

Обърнете внимание на личните си дела - годината ще наложи преразглеждане на личните отношения и ще изпита стабилността на връзката ви! Прекаленият ви фокус върху бизнес начинанията ви може да бъде за сметка на личния живот. Съветът ми е да се опитате на намерите баланса между двете - изненадваща романтична почивка винаги би разтоварила напрежението и негативните емоции!

Скорпион

Мили Скорпиони, за вас годината започава със смесени чувства, поради непредвидени разходи. Призовавам ви до края на месец април бъдете по-отговорни и пестеливи в харчовете си! В здравословен аспект годината ще е благотворна и ще се радвате на добро здраве и бързо възстановяване за тези, които са преминали през затруднения през изминалата 2021г.

2022г. ще бъде много вълнуваща и колоритна за вас, Скорпиони! Тя ще ви донесе нови партньорства (романтични и бизнес), забавления, творчество и вдъхновение, но с условието, че сте се освободили от всичко токсично за вас и сте подготвени за нови преживявания и хора, които да влязат в живота ви. Някои от вас ще срещнат сродната си половинка и ще се чувстват като преродени.

Годината ще е изпълнена със знаци, които Вселената ще ви изпраща, затова бъдете нащрек за тях и слушайте невероятната си интуиция!

Стрелец

Силна финасова година Ви очаква, мили Стрелци! Със стартирането й е много вероятно да ви бъде изплатен голям бонус или да стартирате бизнес проект, който отдавна сте имали като идея, но реализирането му се е отлагало по някаква причина. Стартът на 2022г. също ще е благоприятна и за учениците/студентите, тъй като упоритата им работа ще бъде възнаградена с високи оценки на предстоящи изпити.

Бъдете по-внимателни в семеен план в периода от януари до март – дребни битови раздори ще са повод за неоснователни конфликти и напрежение.

Тази година ще е една от най-добрите ви досега, Стрелци! Планетата на късмета и ваш управител – Юпитер, ще е в знака на Рибите, и ще имате звездна подкрепа, за да реализирате мащабите на вашите мечти и проекти! Някои от вас ще сключат брак, а други - сделката на живота си! Ключов фактор тук, за да се възползвате от тази подкрепа, е да имате точна и ясна мисъл и цел какво искате!

Имате склонност към хаотичност, а сега е важно да “фиксирате и уцелите точно целта“! Бъдете внимателни през втората половина на април, когато може да се разпилеете енергийно и да се объркате коя цел точно проектирате! Може да имате всичко, ако сте в състояние да останете здраво стъпили на земята, организирани, и да сте благодарни за получената награда!

Козирог

Скъпи Козирози, тази 2022г. ще внесе в живота ви динамика и предизвикателства, които ще ви изправят пред важен избор, който да направите – любов или кариера! Годината ще стартира прекрасно, с много добри възможности в професионален, личен и здравословен план, като това влияние ще продължи до месец април. През месец май е много вероятно да получите изключителна възможност за кариерно развитие и дори да ви предложат дълготрайна командировка в друга страна. Ще е необходимо да разкриете и помогнете на екип от хора, които се нуждаят от вашите лидерски и ръководни умения, за да ги обучите и развиете!

И точно тук се появява предизвикателството по отношение на любовния ви живот - да изберете примамлива работна оферта за определен период, или да сте вкъщи с любимите ви хора. Съдбоносна година, която ще ви награди за търпението и упорството ви като цяло! Ще усетите влиянието на Вселената, която под формата на знаци, „случайно“ натъкване на хора и „инцидентни“ възможности, ще ви помогне да стигнете до крайната цел – вашата награда!

Особено началото на месец май ще е много интересен период за вас, когато материализирането на плановете и мечтите ви ще стане реалност!

Водолей

Скъпи Водолеи, пригответе се за една магична 2022г.! Очаква ви изключително благоприятна година, особено от финансова гледна точка, като стартът й – месец януари – ще е доходоносен и много успешен! Точно в началото на март, очаквайте сбъдването на ваш дългоочакван проект или реализирането и спечелването на съдебен спор, а на други предстои среща със сродна душа!

Внимавайте да не вземате импулсивни и емоционални решения, за да не сбъркате, а моят съвет е да изчакате малко, да поемете дълбоко дъх и тогава да действате ! Ако имате братя и сестри, ги предупредете да са по-внимателни в здравословен аспект и ги насочете да си направят профилактични прегледи през месец април.

До каква степен сте устремени към целта си, скъпи Водолеи? Ако още се колебаете или чакате сбъдването на дългоочаквана съкровена мечта в личен или професионален план, бъдете спокойни и се пригответе за нейното материализиране, тъй като ще имате звездна подкрепа и благословия от Вселената! Кармични и неочаквани сили пристигат, за да ви съдействат при изпълнението на вашите планове!

Тази година ще ви трансформира към една нова и подобрена версия на самите вас, с която да продължите в нов духовен цикъл. Това е рядък и много специален момент от вашия житейски път, така че се насладете на годината и приемете най-доброто от нея, като е много важно да бъдете заземени и да се свържете с интуицията си при вземането на важни решения! Особено благоприятни и интересни месеци от годината ще са февруари, април, август и ноември.

Риби

Мили Риби, за вас 2022г. ще бъде могъща и благоприятна. Започвайки с нови източници на доходи, желано кариерно развитие и добри работни отношения с колегите, нещата се развиват чудесно в повечето аспекти на живота ви. Въпреки това, трябва да се обърне внимание на собственото здраве и ви съветвам да направите профилактични прегледи втората половина на месец февруари.

Възможно е стар проблем  да се активира и да се наложи да се лекува повторно - подходете отговорно към тялото си като цяло. Благоприятно ще е ако се откажете от вреден навик, ако имате такъв.

Това е златната ви година, Риби! Ще ви се сбъдне ваша съкровена мечта и ще откриете мисията си в живота, но това се отнася само за тези, които са с чиста душа и сърце! Особено интересен период ще настъпи между 6-ти април и 2-ри май – може да отключите скрити заложби и таланти в духовен аспект. Следете периода между 24-ти май и 21-ви август и след това отново между 20-ти ноември до 31-ви декември, тъй като започвате нов духовен цикъл и тогава ще се случват важни съдбоносни събития!

Важни съвети за всички Зодиакални знаци

Моля, прочетете следните решаващи съвети за вашия зодиакален знак през 2022 г., както и тези за вашите приятели и семейство.

Важни астро съвети за 2022 за Овен

Следващата година ще бъде годината на предпазливостта за вас. Раху ще ви подкрепя и ще ви помогне за реализирането на отлични резултати, но Сатурн иКету няма да работят във ваша полза. Кету може да накара някои овни да се почувстват отхвърлени в своята област.

Трудните ситуации, от друга страна, може да доведат до раждане на много нови идеи за бизнес. Не вземайте важни решения без консултация.

Важни астро съвети за 2022 за Телец

Планетарен транзит ще ви изправи пред трудни дилеми. Обръщайте по-сериозно внимание на семейството и на работата си. Не проявявайте агресия, а търпение и усърдие в трудните ситуации. Предпазливостта ще ви помогне да се справите с тях.

Важни астро съвети за 2022 за Близнаци

През годината ще има ситуации, изпълнени със  стрес и недоразумения. Може да възникнат  и правни казуси на професионално ниво, както и имуществени загуби. Избягвайте да правите големи инвестиции през тази година.

Би помогнало, ако се съсредоточите повече върху спестяванията, вместо в инвестициите. Консултирайте се с родителите си, преди да вземете каквито и да е  значими решения по отношение на пари, бизнес или смяна на работата.

Контролирайте емоциите си повече от всякога. Недоразумения в семейния живот могат да доведат до сериозни последици – поддържайте  хармония във вашия любовен живот. За цялостна астро прогноза за 2022 г. може да се свържете директно с мен.

Важни астро съвети за 2022 за Рак

Ракът ще влезе в ролята на спасител за другите. Внимавайте да не се възгордеете до арогантност. Избягвайте да се месите в личните въпроси на хората.

През годината ше навлизате в ирелевантни взаимоотношения. Ограничете разходите си за луксозни придобивки до юли 2022 г.

Не стартирайте важни начинания до юни 2022 г. След юли обаче те ще ви донесат огромни положителни резултати.

Важни астро съвети за 2022 за Лъв

В началото на годината лъвовете ще жънат професионални успехи, но трябва да бъдат внимателни за лъжливи предложения. Ще се появяват нови проекти, но не вземайте прибързани решения. Поддържайте дискретност относно вашите професионални и бизнес дела.

Не влизайте в никакви нови партньорски отношения както в личен, така и в професионален план. Избягвайте конфликтите в семейството. Бъдете внимателни в при комуникацията със сватовете, ако сте женени.

Важни астро съвети за 2022 за Дева

До февруари периодът не е добър и благоприятен за вземането на важни решения както в личен, така и в професионален план. Годината е благоприятна за планиране на бебе. Не започвайте никакви съдебни дела.

Важни астро съвети за 2022 за Везни

2022г. ще бъде годината на тестовете за везните. В глобалната суматоха ще ви се родят интересни идеи, които ще подобрят финансовото ви състояние.

Полагайте по-сериозни грижи за здравето си. Избягвайте големи пътувания. Преди да вземете важни решения за живота си, ще бъде от полза за вас да се консултирате с астролог.

Важни астро съвети за 2022 за Скорпион

През тази година може да настъпи намаляване на финансите при скорпионите. Не се обграждайте с нечестни хора, за да не претърпите значими загуби. Крайно време е скорпионите да започнат да следят изкъсо бизнеса и финансите си, както и хората, които ги управляват от тяхно име.

Не правете никакви компромиси по отношение на здравето си и не пренебегвайте спорта. Правете профилактични прегледи. За щастие, не се очакват сериозни здравословни проблеми.

Годината ще е блзгоприятна за нови начинания, пътувания или промяна на работата, като преди да ги осъществите, може би ще е добре да се консултирате с астролог.

Важни астро съвети за 2022 за Стрелец

Стрелците вероятно ще се изправят пред трудности през тази година. Предприемачите може да се изправят пред някои дилеми както в бизнеса, така и в личния си живот. Финансовите постъпления вероятно ще се стопяват през годината.

Не се препоръчват никакви чуждестранни пътувания.

Важни астро съвети за 2022 за Козирог

Препоръчително за козирозите е да се придържат към настоящата си работа, освен ако нямат някаква перспектива за преместване в чужбина. Ако имате бизнес партнори или работите в колектив, бъдете предпазливи с хората около вас. Избягвайте да вземате значителни инвестиционни решения до май 2022г. В случай на оплаквания, свързани със здравето, на първо време е добре да си дадете почивка, а едва ако не настъпи подобрение – да прибегнете до лекарства.

Важни астро съвети за 2022 за Водолей

Дори и да нямате перспектива за кариерно развитие, бъдете много нащрек, преди да направите какъвто и да е ход по промяна на работата. Опитайте се да спестявате повече и да намалите разходите през тази година. Не планирайте дълги пътувания в чужбина, освен ако не са крайно наложителни. Може да настъпят и здравословни проблеми.

Отделяйте повече време на родителите, братята и сестрите си. Поддържайте позитивен диалог с тях, особено ако имате различия по отношение на съвместното си минало.

Важни астро съвети за 2022 за Риби  

Избягвайте допълнителни социални активности през 2022г. Има опасност от кражби и сериозни травми. Помислете за инвестиции в здравето, както и за застраховане на иуществото ви. Годината е благоприятна за ремонт на жилището, особено ако такъв не е правен през последните 2-3 години. Той ще помогне да се отървете от старата негативна енергия и токсичната атмосфера.

Бъдете внимателни с тона си в комункацията с другите. Прекарвайте повече време със семейството, особено  с партньора и децата.

Мирела Лазарова
Тук съм, за да ти помогна, а не да те уча. Тук съм, за да те насоча, а не да избирам житейския ти път вместо теб самия.

Свързани публикации

Родопски ритрийт “Космическият код на душата”

🌄 В средата на годината няма да ви караме […]

виж повече
Енергиен ритрийт “Египетски приказки - мистика и алхимия”

✨ Скъпи приятели, миналогодишното пътешествие на Мирела Лазарова […]

виж повече
5-дневно духовно пътешествие"Светлината в мен"

Ако изпитвате нужда да се обърнете към себе […]

виж повече