Онлайн магазин

Карти Оракул

77 лв.

Обърнете се за съвет до мъдростта на Прабългарските руни!

Сета от карти Оракул включва:

  • 77 ръчно рисувани карти с автентични прабългарски символи и знаци;
  • Луксозна книжка с илюстрации и инструкции за употреба.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Карти Оракул“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

⏳ Векове наред хората са се опитвали да разкрият мистерията за тълкуване на бъдещето си по различни начини. Историята на руните започва от древния род Дуло.
Руните, изобразени върху розетката, открита в Плиска през 1961г., ясно показват свързаността на прабългарските знаци с планетите и дните от седмицата. Прабългарите са се осланяли на вярата в бъдещето, което руните са им предсказвали! Прабългарите са се осланяли на вярата в бъдещето, което руните са им предсказвали! Ръчно изработени и уникални по рода си, в тях е закодирано древното знание на нашите предци, като са написани на нашата свещена азбука Глаголица!
📖 Колодата от 77 авторски карти и техните послания ще бъдат незаменим ваш помощник при взимането на решение, отговор на въпрос или просто, за да прогнозирате какъв ден ви предстои. Книгата, в комплект с картите, запознава с всички детайли, необходими, за да тълкувате свободно картите! Те ще ви дадат насока в случай на вземане на важно решение или просто за напътствие в ежедневието.
↪️ В книжката съм описала подробно как да се грижите за картите си и примерни подредби, които да използвате. Лично аз в ежедневието си се осланям на техниката всяка сутрин преди да започна работния си ден да си тегля карта за деня, за да видя какъв съвет ще ми предостави тя.
🔝 Никога не подценявайте интуицията си и използвайте картите смело, те са най-верният ви приятел!

Прабългарските руни са живото доказателство за силата и мъдростта на нашите предци

Историята им започва от древния род Дуло, който се смята, че е положил началото на първите български държави още преди 15 000 г. пр.н.е., даже според теорията на Стефан Цанев са били 33 000 г пр.н.е. Самите прабългарски руни, според историците, са първите писмени знаци на нашия народ. Запазените руни от далечни времена са на възраст близка до тази на първите писмени знаци по нашите земи, наследени от римляните. Според мнозина археолози и историци именно руните са първообраза на добре познатата и завещана ни в своята цялост глаголица.

Прабългарите и северните народи са се осланяли на вярата в бъдещето, което руните са им предсказвали!  В наши дни „Прабългарски руни“  можем да видим изписани на Мадарският конник, Омуртаговият надпис от колоната на „Св. Четиридесет мъченици“ във Велико Търново, Чаталарският надпис на кан Омуртаг и др.

Поръчайте комплектът карти Оракул на Прабългарските Руни сега на специална цена от 77 лв.!

онлайн магазин
Продукти

Предлагани услуги